LEGO® őrültek vagyunk. Te is? Akkor jó helyen jársz! A KLIKK LEGO® rajongói klub blogja.
2016.
08.30.

Én, Karcsi, a tróger, az utóbbi időben meglehetősen elhanyagoltam a blogot. Egyszerűen nem maradt rá időm, a LEGO hobbira fordítható időm zömét ugyanis két dolog vette el: a KLIKK rendezvények és a KLIKK HQ. De most újra beindítjuk a rakétákat, öveket becsatolni, kockákat elővenni, ujjakat az egérre tenni, like nyomásra felkészülni! Bemelegítésképpen, hadd mutassam meg nektek a helyet, ahol a készlet bemutatók készülnek mostantól.

ujfeher.jpg

Ez itt az új stúdió, ha lehet ilyet mondani egy óriási kartonra felfuttatott nagy fehér papírra és egy erős fényforrásra. Itt készülnek mostantól a képek és a KLIKK TV videóinak egy része is. Ez az asztal már az új KLIKK központban van. Egyébként, ilyen volt a régi hely:

regifeher.jpg

A KLIKK központban helyet kapott csapatunk összes eszköze és közös (játszóházas - nyereményes) LEGO kockája, valamint én itt építek és itt tárolom hamarosan elkészülő terepasztalaimat.

muhely_1.jpg| Még beköltözés előtt |

A központról is és a terepasztalokról is fogok részletesebben írni, most csak a műhelyt mutatnám be. Az építőszobában 28 darab szerszámos szortiment kapott helyet, ebben tárolom szín és forma szerint a LEGO építőelemeimet.

muhely_2.jpg

Mostanra a tárolók fele már megtelt, igyekszem a szortírozással párhuzamosan minél több kockát rögtön beépíteni valamilyen terepasztalba vagy diorámába, hogy legyen hely a következő szétválogatott anyagnak.

muhely_3.jpg| Itt már megy a válogatás és a tárolók töltése. |

Holnap egy CITY készlet bemutatójával folytatjuk blogos kalandjainkat, érdemes visszalátogatni. Sziasztok!

Közszolgálati közlemény: néhány készletemről - bár megígértem - mégsem fogok kedvcsinálót készíteni, mivel úgy döntöttem, inkább bontatlanul szeretném megőrizni őket az utókornak. Aggodalomra semmi ok, naná, hogy lesz attól még egy rakás szett, ami meg nagyon is be lesz mutatva!

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: blog klikk stúdió KLIKK KLIKK HQ KLIKK központ
2016.
08.29.

Hahó, zalai LEGO rajongók! Mától lehet elővételben jegyeket vásárolni a nagykanizsai KOCKAFESZTre. Érdemes élni a lehetőséggel, ugyanis a már jeggyel érkező látogatókat előbb engedjük be a rendezvényre.

jegy_start_blog.jpg

A nagykanizsai KOCKAFESZT szeptember utolsó hétvégéjén lesz. A látogatókat egyedi LEGO terepasztalokkal, játszóházzal és börzével várjuk. Részletek a KOCKAFESZT honlapján és facebook oldalán.

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: hírek hír lego jegy szeptember elővétel 2016 Nagykanizsa KLIKK KOCKAFESZT
2016.
08.28.

Az elmúlt két évben nem volt - ismétlem, egyszer sem volt - olyan, hogy a LEGO által épp bejelentendő exkluzív LEGO készletről ne került volna ki idő előtt kép a világhálóra. A LEGO a hivatalos fotókat általában fél-egy nappal bejelentésnek megjelölt időpont előtt kiküldi a rajongói blogoknak és más híroldalaknak ám mire azok közzétennék a meghatározott időben az anyagot, addigra már csak az nem ismeri a készletet, aki nem akarja.

halalcsillag_2.jpg

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: hírek hír lego exkluzív exclusive halálcsillag maryland death star ultimate collector series lego brand store UCS
2016.
08.26.

Itt van magyarul is az angol Blocks magazin, ami a papíron is megjelenő igényes LEGO rajongói újságok egyike. Az eredeti magazin hazája Anglia, zömében onnan érkezik minden az itthoni kiadáshoz is. Hogyan sikerül a honosítás? Milyen a Blocks magazin? Elolvastam, elmondom.

blocks_hun_6_masolata.jpg

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: magyar újság magazin lego lego store Magyarország Blocks
2016.
08.25.

Ha egy sportesemény egy LEGO rajongót lázba hoz, abból biztosan valamilyen építmény lesz - szól a híres indián bölcsesség és tényleg! Engem például annyira lelkessé tett a rio-i Olimpia, hogy az aranyérmes sportolóknak amint tudtam, megalkottam minifigura verzióját. Ezeket az Olimpia alatt a KLIKK facebook oldalán közzé is tettük, most azonban egy helyen megmutatom mindet. Pontosan hol? Hát itt!

szasz_emese_olimpia.jpg

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: úszás lego olimpia gold figura brazília figure arany kajak rio medal aranyérem vívás rio de janeiro olympics minifig brasil minifigura minifigure fig Szilágyi Áron Szász Emese Kozák Danuta Hosszú Katinka Szabó Gabriella Fazekas-Zur Krisztina Csipes Tamara
2016.
08.17.

stranger-things.jpeg

A Stranger Things-t az utóbbi idők egyik legjobb sorozatának tartom. Kissé kiszámítható, de szinte tökéletesen összerakott a történet, jók a szereplők, remek a hangulata és minden perce érdekes.

st_main.jpg

Ezért és a sorozat népszerűsége miatt gondoltam arra, építek a témában. Nem dioráma vagy terepasztal méretben, hanem leginkább a LEGO Ideas oldalára szabottan egy kisebb alkotást.

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: lego winona ryder eleven netflix moc ideas lego ideas mi építettük miépítettük stranger things demogorgon joyce byers will byers castle byers jom hopper mike wheeler dustin henderson lucas sinclair

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu