LEGO® őrültek vagyunk. Te is? Akkor jó helyen jársz! A KLIKK LEGO® rajongói klub blogja.
2015.
08.04.

Ahogyan az minden KOCKAFESZT-en lenni szokott, Kecskeméten is lesz vendégkiállítói verseny. Ezen a versenyen Ti kaptok lehetőséget arra, hogy bemutassátok egy LEGO építményeteket a rendezvény látogatóinak.

kecskemet_700.jpg

Ezúttal legfeljebb 10 rajongót hívunk meg kiállítani a KOCKAFESZTre. Ezt megelőzően a jelentkezők egy előválogatón vesznek részt. Az előválogatóra két okból van szükség. Egyrészt szeretnénk, ha a helyszínre a legszínvonalasabb építmények érkeznének, másrészt maga a hely limitált - el kell férnünk. Ennek ellenére, az építményeknél méretbeli megkötés nincs, de más szempontokra érdemes odafigyelni. Íme néhány jó tanács a felkészüléshez, alkotáshoz:

  • Az építmény legyen ötletes, egyedi. Egy jól választott téma, egy érdekes építési technika, bármi! Ez számít a leginkább, nem a méret.
  • Legyen benne egy kis "hűha" faktor! Légy merész és használd bravúrosan az építőkockáidat.
  • Ne legyen benne semmi megbotránkoztató. Ha csatajelenetet építesz, törekedj arra, hogy a LEGO játékok békés hangulatát megőrizd!

Minden vendégkiállító egy 40107 Téli korcsolyázás készletet kap ajándékba. Ezzel a készlettel az eredményhirdetés előtt játék is lesz,a vendégkiállítói találkozón!

40107_masolata.jpg

A kiállított építményeket a KLIKK zsűrije értékeli. A legtöbb pontot bezsebelő I. helyezett jutalma egy 21108 Ghostbusters Ecto-1 készlet.

21108_masolata.jpg

A II. helyezett egy 31035 Tengerparti házikó szettel térhet haza.

31035_masolata.jpg

A III. helyezett jutalma egy 31031 Őserdei állatok készlet.

31031_masolata.jpg

Ha felkeltettük érdeklődésedet, olvass el minden további részletet, fontos tudnivalót honlapunkon és jelentkezz a KOCKAFESZTre vendégkiállítónak! Reméljük, szeptemberben találkozunk!

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: hírek kecskemét klikk vendég ghostbusters kockafeszt vendégkiállító vendégkiállítás 21108 31031 hírös agóra 31035 40107
2015.
08.03.

Nagy-nagy örömünkre szolgál, amikor Budapesten túl játszhatunk közösen a többi LEGO őrülttel. Szeptemberben is egy ilyen alkalomra kerül sor, Kecskemétre érkezik ugyanis a KOCKAFESZT, klubunk saját LEGO rajongói hétvégéje!

kecskemet_700.jpg

A kecskeméti Hírös Agóra (régen csak Kecskeméti Kulturális Központ) hónapokkal ezelőtt hívott meg minket a házba - azóta egyeztetünk, készülődünk, tervezünk - és a hajrá csak most kezdődik!

Szeptemberben először próbáljuk ki a KLIKK új programfolyamát. Ezúttal a programok nem szabott időbeosztás szerint követik egymást, hanem folyamatosan részt lehet rajtuk venni. Erről részletesen is írunk hamarosan, de ha felkeltettük az érdeklődésedet, honlapunkon már most is olvashatsz róla.

Infók | Programok | Facebook

Nem csak a program változik, de, hogy az állomások minél színesebbek legyenek, új játékokat is bemutatunk. És ha ez mind nem volna elég, természetesen ott lesz sok-sok LEGO építőelem a játszóházunkban, egyedi terepasztalok a kiállítótérben, és börze is lesz az aulában az Alföld Áruház jóvoltából.

Lássuk csak, mi hiányzik még. Ó, megvan! Ti! Gyertek, jó móka lesz!

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: hírek lego kecskemét klikk kockafeszt hírös agóra
2015.
08.02.

Még az őserdei állatok előtt jelent meg a Creator majmos készlet - én csak én hívom, de valójában pontosan erről van szó. A dobozban rejlő kockákból egy irtó jópofa majmot lehet összeépíteni.

makimajom_1.jpg

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: maci lego majom banán mókus kedvcsináló forest tukán creator banana 31019 forest animals tucan
2015.
08.01.

Az alábbi ötletek a szülői lelemény tökéletes emlékművei! Hogyan vegyük rá a srácokat, hogy végre igazán alaposan mossanak kezet (nem csak játék előtt)? LEGO kockákból kell szappant készíteni! A képek alapján látható, hogy tényleg nincs ennél zseniálisabb módszer. Az első ötlet a szerző névadása alapján a Rescue Soap, azaz szabaduló szappan.

legoszappan1.jpglegoszappan2.jpg

A minifigurák korlátlan számú alkalommal "újra felhasználhatóak". Készíts szappan a gyermek kedvenc karaktereivel és biztos lehetsz benne, hogy mindent meg fog tenni, hogy közelebb kerüljön hozzájuk. A játékos kézmosás élménye mellett pedig már szinte mellékes, hogy valóban tiszta kézzel folytatja majd a napot. Ezen a linken receptet is olvashattok az egyszerű, átlátszó szappan otthoni elkészítéséhez (angol nyelven). Természetesen számtalan weboldalt találhattok, ahol segítséget kaphattok az otthoni kísérletezéshez. 

legoszappan3.jpg

Amennyiben ma épp nem érzel hatalmas energiát magadban a házi szappankészítéshez, de mégis LEGO hangulatot szeretnél csempészni a fürdőszobába, azt a lenti ötlettel is megteheted. Válassz teljesen áttetsző folyékony szappant és dobj bele néhány építőkockát. 

legoszappan5.jpg

Remek hangulata van, egészen feldobja az embert! Egy modern fürdőszobába LEGO rajongási szinttől függetlenül még divatos kiegészítőnek is tökéletes. Az is biztos, hogy a gyerek nem fog idegenkedni egy kézmosástól.

legoszappan4.jpglegoszappan6.jpg

forrás: Rockinboys

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: csináld magad lego otthon diy fürdőszoba dekoráció szappan dekor kézmosás soap LEGO
2015.
07.31.

Lassan vége a nyárnak. Ti felkészültök a szeptemberben kezdődő iskolára, újra teljes gőzzel való munkára, mi pedig már július eleje óta készülődünk valami igazán nagyszerűre: a KOCKAFESZT-re.

Helyesebben KOCKAFESZT-ekre, merthogy idén ősszel két KOCKAFESZT is lesz két különböző helyszínen. Szeptemberben Kecskeméten találkozhattok velünk, októberben pedig Pécsett várunk Titeket.

fb_borito_kozos_02.jpg

De mi is az a KOCKAFESZT? Egy LEGO rajongók által szervezett fergeteges hétvége, LEGO rajongóknak. Több tíz négyzetméternyi terepasztal, irdatlan sok LEGO kocka, játékok, nyeremények, játszóház, börze vár rátok. Ugye, nem hangzik rosszul?

A további hírekért érdemes blogunkat figyelni, vagy honlapunkat, vagy facebook oldalunkat. Érkeznek az infók, kezdődik a készülődés, LEGO lázban ég mindenki! Reméljük, hamarosan találkozunk veled is!

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: hírek pécs ősz lego kecskemét klikk szeptember október 2015 kockafeszt hírös agóra
2015.
07.30.

Bizony úgy tűnik, hogy az utolsó ilyen akció, de ennyi bőven elég is a szomorkodásól. Örömmel osztom meg a hírt, hogy pár nap múlva a LEGO rajongó családokban kezdődhet a játék minden tankolás után már hazafelé az autóban! Az üzemanyagárak most épp jelentősen csökkennek, ami tökéletes extra ajándék a SHELL LEGO promóció magyarországi elindítása mellé!

Az alábbiakban megmutatjuk a begyűjthető mini készletek fotóit, de ide kattintva körbeforgatható képeket és részletes leí­rást is kaphattok róluk.

1.jpg4.jpg2.jpg3.jpg5.jpg6.jpgtanker.jpg

Ferrari kedvelőként picit szomorú vagyok, hogy a klasszikus GTO nem piros színben érkezik és talán ennek sikerült a leggyengébbre az adaptációja, de az F1-es és a minifigurás zacskók is nagyon jó választásnak tűnnek. Az egyik egy mérnök figurát és egy töltőállomást tartalmaz, a másik ilyen készlet pedig egy célvonalat dobogóval. Jópofák és komolyabbak, mint az előző promócióban beszerezhető készletek. Aki szereti a mini Creator készleteket, az a tartálykocsit sem fogja kihagyni. Tetszik a felhozatal, én már augusztus 3-án ott leszek a benzinkúton!

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: reklám ferrari lego promóció klikk shell 2015