LEGO® őrültek vagyunk. Te is? Akkor jó helyen jársz! A KLIKK LEGO® rajongói klub blogja.
2016.
01.29.

Olvasónk, György három és fél éve elköltözött otthonról és azóta nem is játszott LEGO kockáival, egészen tavaly karácsonyig. Ekkor aztán előkerültek a műanyag építőelemek és 12 óra kemény tervezés és építés árán megszületett ez a kamion.

hankoo_1.jpg

Ebbe a tizenkét órába az is belefért, hogy György nyitható motorháztetőt és ajtókat, kidolgozott motort, üléseket, és műszerfalat is építsen. Meg kell jegyezni, a játékban társa volt öccse is, aki hasonló nagy LEGO rajongó és a futó tartó-alvázat valamint a futóművet is ő építette.

A jókora kamion ráadásul roppant stabilra sikerült. Az apróbb kiálló részei (mint például a visszapillantó tükör) persze könnyebben lepotyoghatnak, de egyébként strapabíró a szerkezet.

hankoo_3.jpg

hankoo_4.jpg

Kimondottan tetszenek azok az építési technikák, ahol a kockák iránya megváltozik - több váratlan helyen is felbukkannak ezek a trükkök ezzel egyedivé téve az alkotást. György, köszönjük szépen a képeket. Reméljük, nem egyszeri alkalom volt az ünnepek közti LEGO építgetés és láthatunk még tőled további alkotásokat.

hankoo_22.jpg

Kedves olvasó! Ha te is szívesen bemutatnád építményedet itt a blogon, a Ti építettek rovatban, küldj jó minőségű képeket a hello[kukac]klikk.info.hu e-mail címre, rövid bemutatkozással és leírással.

hankoo_23.jpg

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: györgy autó lego kamion klikk moc ti építettétek tiépítettétek
2016.
01.28.

A 76020 eredeti nevét én úgy fordítottam, ahogy a címben is olvashattátok, de valójában ez a magyar név sem jó, csak talán jobb, mint a LEGO hivatalos Menekülés Valahol megoldása.

groot_1.jpg

Emlékszem, először egyáltalán nem érdekelt az A galaxis őrzői, aztán csak beültem rá a moziba. Jól tettem, tök jó volt. Akkor döntöttem el, hogy beszerzem a főbb karakterek LEGO változatát is. Ehhez két készletet kell megvenni: a most górcső alá vett tudásteres-valaholosat és a Milano űrhajót.

groot_2.jpg

Lebeg az űrben egy hatalmas űrlény hatalmas levágott feje, amit a leleményes űrlakók bányásznak: csontját, gerincvelői folyadékját, más szerveit. Ez illegális, ezért főleg a zsiványok foglalkoznak a bányászattal: az egész fejet rafkós lények lakják. Hőseink kalandos útjuk során keverednek ide, de aztán jön Ronan és Nebula és a bulinak vége. Röviden ennyit a sztoriról, a lényeg inkább az: mit ad vissza ebből a készlet?

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: lego bemutató marvel review kedvcsináló superheroes nebula mordály super heroes guardians of the galaxy guardians of galaxy galaxis őrzői groot knowhere tudástér 76020
2016.
01.25.

Ezennel kiosztom a hónap felesége díjat Andreának, aki gondolt egyet és épített LEGO kockákból egy kis dekorációt a férje irodájának falára.

andrea_1.JPG

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: apple lego iroda klikk feleség dekoráció dekor ti építettétek tiépítettétek
2016.
01.23.

Nincs is annál szebb, mint amikor az ember egy LEGO rajongó csapattársának LEGO Ideas tervéről írhat. Gondoljatok csak bele, milyen jó volna, ha Füle Balázs ötlete egy szép napon hivatalos LEGO készletként heverne asztalainkon.

g1.jpg

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: balázs lego projekt ötlet kert project klikk terv ideas közösségi kert lego ideas füle balázs miépítettük
2016.
01.23.

Nagyon furcsa készlet a 76029 Vasember vs. Ultron. Mint építmény, gyenge, sőt, kritikán aluli. És mégis: meg lehet békélni ezzel. Hadd bontsam ki egy kicsit ezt a gondolatot. (Hé, a képek kattintásra megnőnek!)

sentinel_1.jpg

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: lego bemutató marvel klikk vasember review kedvcsináló iron man superheroes super heroes ultron ultron kora age of ultron 76029 super jumper
2016.
01.20.

A KOCKAFESZT az igazi LEGO rajongók hétvégéje, amikor minden a LEGO kockákról szól. A rendezvény programjának összeállítása során mindig kiemelt figyelmet fordítunk a helyi építők alkotásainak bemutatására. Természetesen Zalaegerszeg sem kivétel, itt is meghirdetjük vendégkiállítói versenyünket. Ha nem rémít el a nyilvánosság és szívesen kiállítanád legmenőbb LEGO építményedet, olvasd el figyelmesen a jelentkezési lapot! Biztos, ami biztos, összefoglaljuk a lényegét:

fb_hirdetos_posztok_zalaegerszeg_uj.jpg

A jelentkezés menete

  • A vendégkiállítás tinédzser és felnőtt LEGO rajongóknak szól, a jelentkezés alsó korhatára 13 év.
  • A jelentkezési határidő 2016. február 14. 23:59. A határidőt komolyan gondoljuk, betartása az első szűrő.
  • A jelentkezési lap helyes kitöltése és a három mellékelendő kép a második :)

A résztvevők kiválasztása

  • A feltételeknek megfelelő alkotásokat a KLIKK csapata értékeli és választja ki azt a legfeljebb 10 alkotót, akiknek lehetőséget tudunk biztosítani a kiállításon.
  • Kérjük, csak olyan alkotással nevezz, amit korábban máshol még nem mutattál be!
  • Kérjük, csak akkor jelentkezz, ha el tudod fogadni a válogató eredményét!
  • Valamennyi kiválasztott alkotót e-mail-ben értesítünk a további teendőkről.

Az építmények telepítése és kezelése

  • Az építményeket 2016. február 19-én pénteken, 14:00 és 21:00 között lehet telepíteni és a rendezvény végeztével 2016. február 21-én vasárnap 18:00-kor lehet lebontani a helyszínen.
  • Az építményeket a rendezvény teljes időtartama alatt a sajátunkkal megegyező módon kordonnal őrizzük és folyamatosan felügyeljük. Mindemellett felelősséget sem a KLIKK, sem a Keresztury Dezső VMK nem vállal értük.

 vendeg_nyeremeny_masolata.jpg

Díjazás

A rendezvényen építményükkel megjelenő vendégkiállítók egy-egy 60066 CITY Mocsári kezdőkészlet szettel térhetnek haza - kivéve a dobogósok. A harmadik helyezett nyereménye ugyanis egy 31031 Creator Őserdei állatkák készlet, a második helyezett jutalma egy 75902 Scooby Doo Titokzatos gépezet, a zsűri döntése alapján a dobogó legfelső fokára kerülő építő pedig egy másik híres filmes autóval, a Szellemirtók Ecto-1-esével terhet haza (21108 LEGO Ideas Ghostbusters Ecto-1).

Ne késlekedj! Legyél Te is a zalaegerszegi KOCKAFESZT vendégkiállítója! Mutasd be építményedet a látogatóknak. Ragadj kockákat, építs, jelentkezz!

KOCKAFESZT infók | Facebook | Vendégkiállítás | Jelentkezési lap

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: hírek hír klikk vendég Zalaegerszeg kockafeszt vendégkiállító vendégkiállítás KOCKAFESZT

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu