LEGO® őrültek vagyunk. Te is? Akkor jó helyen jársz! A KLIKK LEGO® rajongói klub blogja.
2016.
12.31.

Szavakkal nehezen leírható, milyen hálás vagyok azért, hogy a KLIKK létezik. Egy csomó nagyszerű embert ismerhetek. Remek hobbitársakra leltem. Nagyon szeretem, amikor a sok-sok látogatóval, LEGO rajongóval találkozhatok és mesélnek arról, ők mit és hogyan építenek. Hogy milyen inspiráló tud lenni egy-egy tervünk, közelgő esemény vagy új ötlet.

klikk_hq_1_2016_nov_masolata.jpg

Idén ismét több, mint 10 alkalommal dolgozhatott együtt a csapat azért, hogy veletek közösen építsünk és játsszunk. Az esetek zömében ráadásul vidéken voltunk. Ismét több ezer fős rendezvényeken mutattuk meg, hogy aktív LEGO rajongói élet, látványos rajongói esemény nem csak a fővárosban lehetséges.

giant_creeper.jpg

Persze mindig adódnak nehézségek. A klubozás maga nehéz. Rengeteg a betartandó szabály, a szervezések és egyeztetések során felmerülő probléma, a határidők diktálta tempó, az olykor teljesen értelmetlen konfrontáció. Nagyra becsülöm azokat a LEGO rajongókat, akik kimozdulnak a négy fal közül és közkinccsé teszik kreativitásukat, idejüket pedig mások szórakoztatására fordítják. Ez komoly döntés és nemes cselekedet, függetlenül attól, ki melyik hobbiközösségben találta meg számításait.

Végső soron a klubvezetők, a LEGO munkatársai, az egyéb együttműködő partnereink mind ezekért a lelkes LEGO rajongókért és az általuk elért és szórakoztatott tömegekért kell, hogy felelősséggel legyen. Ez az, amit mindig a legfontosabb ügyként kell kezelnünk.

wp_20161009_13_36_47_rich_masolata.jpg

Mindeközben nem szabad megfeledkezni arról, hogy úgy egyéni, rajongói teljesítményünkkel, mint klubunk megjelenéseivel magát a LEGO márkát képviseljük. Persze nem direkt módon, de ne legyenek illúzióink: rendezvényeink látogatóinak zömében nem tudatosul, hogy ők épp egy rajongói eseményen vannak és nem a LEGO programján. Ezek után nem meglepő, ha sokan a különféle kiállító csoportok között sem tudnak különbséget tenni.

klikk_debrecen_hq_3.jpg| A debreceni KLIKK csapat |

Ez a legnagyobb probléma, amivel szembenézünk. Vannak építők, akik érthetetlen módon több csapat rendezvényén is kiállítanak, nem segítve ezzel az egyedi tartalom kialakítását. Vannak klubok, akik nem tesznek eleget azért, hogy jól megkülönböztethetők legyenek. Vannak olyan rendezvények és kezdeményezések, amik alacsony színvonalukkal, silány tartalmukkal nem csak a LEGO brand-nek ártanak, de a többi LEGO hobbicsapatnak is. Egyelőre nem látom, ki és mit lépne a márkaromboló, a magyar LEGO rajongói társadalom jeles képviselőinek munkájára is rossz fényt vető "LEGO" rendezvények, kiállítások, találkozók ellen, pedig volna mit tenni.

img_1095_masolata.JPG

Mi egy dolgot ígérhetünk: a tőlünk telhető legnagyobb erővel és kitartással folytatjuk munkánkat, hogy az mindenki kedvére és örömére váljék. Jövőre elképesztő programsorozatot állítottunk össze, egy igazi KOCKAFESZT turné van kialakulóban olyan helyszíneken, ahol korábban is sok ezer embert tudtunk megszólítani. És a többi tervünkről még nem is beszéltem - csak legyen rá időnk és energiánk. Büszke vagyok a csapatunkra.

Ahogyan rátok is. Kedves olvasók, LEGO rajongók, rendezvényeink látogatói! Köszönjük egész éves figyelmeteket, jelenléteteket,  segítségeteket, támogatásotokat, észrevételeiteket, kritikátokat. Építkezzünk tovább! Szép új évet mindenkinek!

Ha tetszett a bejegyzés vagy szereted a LEGO-t, csatlakozz hozzánk facebook-on!

Címkék: lego évértékelő klikk terv 2016

A bejegyzés trackback címe:

https://klikk.blog.hu/api/trackback/id/tr3012083723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crusaderman 2016.12.31. 20:07:51

,,Vannak olyan rendezvények és kezdeményezések, amik alacsony színvonalukkal, silány tartalmukkal nem csak a LEGO brand-nek ártanak, de a többi LEGO hobbicsapatnak is"

Bizony,mint kívülálló idén tapasztaltam is ilyet...

misran 2017.01.04. 07:41:34

BUÉK Nektek is, Srácok! Jó volt tavaly ismét találkozni és remélem idén is összefutunk! Köszi a Blogot is és erőt egészséget a további munkához! No meg persze sok szép építményt! :)